Adopteer Regenwoud is ambassadeur van ‘December WereldWijs’

Adopteer Regenwoud is ambassadeur van ‘December WereldWijs’

Het initiatief voor het verduurzamen van Sinterklaas en Kerst

Super trots zijn we! Onze stichting mag zich sinds kort ambassadeur van ‘December Wereldwijs’ noemen. Dit initiatief van WeDunia.org staat voor verduurzamen van de sinterklaas- en kerstcadeaus. Op de website van December WereldWijs staan originele cadeau-alternatieven die het verschil maken voor mens en milieu, waaronder een stukje regenwoud cadeau geven van Adopteer Regenwoud!

Oprichter Linda Sibie van Wedunia.org wil de essentie van cadeaus geven in de decembermaand een nieuw leven inblazen. “We verrassen onze geliefden nog steeds met kadootjes, maar dan met de duurzame twist die onze wereld nu meer dan ooit nodig heeft. De magie van cadeautjes geven en krijgen, maar dan zo, dat we onze planeet en bewoners ervan verrijken en koesteren. Het voelt vaak heel logisch maar de verleiding door tijdsdruk en overload aan marketing ligt toch weer op de loer. We staan dan vaak niet meer stil bij de reis die deze spullen hebben afgelegd en door wie ze zijn gemaakt.” 

Als stichting juichen we dit initiatief voor meer duurzame cadeaus natuurlijk van harte toe! Vier December WereldWijs en verras je geliefden op een duurzame manier! Samen maken we meer impact, meer groen en meer verandering!