Bedankt voor het adopteren

Ons team

De mensen achter onze projecten, achter de schermen en in het regenwoud.

Adopteer Regenwoud bestaat uit door passie gedreven professionele vrijwilligers. Naast de oprichters zijn er vijf vaste bestuursleden, een raad van advies en enkele ambassadeurs. Sinds september 2022 is er een operationeel manager aan toegevoegd. Om de continuïteit van de stichting en daarmee haar activiteiten te kunnen waarborgen.

Het bestuur

Het bestuur bestaat uit vijf vaste bestuursleden in Nederland, die op regelmatige basis bij elkaar komen.

De oprichters

Maarten en Matthijs zijn de oprichters van Adopteer Regenwoud. Beide zijn ze nog actief betrokken bij de stichting. Maarten opereert vanaf 2017 vanuit Costa. Daar runt hij het onderzoek en voert hij de uitvoerende taken uit voor de Nederlandse stichting. Matthijs is na een groot avontuur in Costa Rica weer terug in Nederland. Als operationeel manager waarborgt hij de continuïteit en groei van de stichting.

Raad van advies

De RvA adviseert het Bestuur inzake besluitvorming over strategische aangelegenheden voor de organisatie. De RvA kan zowel gevraagd als ongevraagd adviseren en fungeert als klankbord voor het bestuur.

Image-description

Onze vrijwilligers

We zouden nergens zijn zonder het fantastische werk van onze vrijwilligers.

Er zijn verschillende manieren om je in te zetten voor onze stichting en het regenwoud. We zijn altijd op zoek naar versterking. Dus heb je twee uurtjes per week over, en wil je die graag nuttig besteden, samen met een groep gezellige vrijwilligers?

Neem contact met ons op!

Ambassadeurs

De ambassadeurs vertegenwoordigen de stichting, steunen het doel en onderschrijven de missie en visie.

Wil jij ons team komen versterken? Neem dan contact met ons op!