Onze partners

We kunnen het niet alleen.
Maak kennis met de bedrijven en partners die ons ondersteunen

Onze partners

Diverse partners hebben hun bedrijf of organisatie als Amigo verbonden aan de stichting. Ieder heeft zijn of haar eigen verhaal of motivatie om structureel de bescherming van het regenwoud te willen steunen. Deze partners zijn voor het behalen van ons doel van onschatbare waarde en daarom benoemen we ze graag.

Wilt u meer over onze partners weten? Klik dan op het logo van de partner om naar de website te gaan.

Antea Group

Antea Group is het thuis van 1500 trotse ingenieurs en adviseurs. Samen bouwen wij elke dag aan een veilige, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving. Je vindt bij ons de allerbeste vakspecialisten van Nederland, maar ook innovatieve oplossingen op het gebied van data, sensoring en IT. Hiermee dragen wij bij aan de ontwikkeling van infra, woonwijken of waterwerken. Maar ook aan vraagstukken rondom klimaatadaptatie, energietransitie en de vervangingsopgave. Van onderzoek tot ontwerp, van realisatie tot beheer: voor elke opgave brengen wij de juiste kennis aan tafel. Wij denken kritisch mee en altijd vanuit de mindset om samen voor het beste resultaat te gaan. Op deze manier anticiperen wij op de vragen van vandaag en de oplossingen voor morgen. Al meer dan 70 jaar.

Als partner van Adopteer Regenwoud delen we onze kennis op het gebied van GIS en cartografie. We dragen bij aan de ontwikkeling van richtlijnen voor het veldwerk bij het verzamelen van digitale data. Dit doen we voor het onderzoek naar biodiversiteit in Costa Rica.

Casa Botanica

Met Casa Botanica heeft Angela van haar passie haar werk kunnen maken. Casa Botanica laat mensen kennis maken met de meest bijzondere kamerplanten, die veelal hun origine hebben in de natuur van Zuid-Amerika en Azië. Casa Botanica draagt de natuur een warm hart toe en zet zich graag in voor het behoud van het regenwoud. Via Adopteer Regenwoud wordt hieraan bijgedragen! Voor iedere order in de webwinkel doneert Casa Botanica een bedrag ter bescherming van het tropische regenwoud in Costa Rica

DE STADSTUIN

De Stadstuin is een flexibel kantoorconcept, dat werkruimte biedt aan bedrijven en zelfstandige ondernemers. De kernfactoren zijn transparantie, verbinding, duurzaamheid en gastvrijheid. Naast een inspirerende, gedeelde werkomgeving biedt de Stadstuin mogelijkheden voor het houden van events en netwerkborrels én is er een lunchcafé. Om de uitstoot van hun gebouwen nog meer te compenseren, zetten zij zich per december 2017 in voor het behoud van het tropisch regenwoud in Costa Rica. Van ieder verhuurd oppervlak doneren zij 10% aan Adopteer Regenwoud voor de aankoop en bescherming van regenwoud.

Duurzaamheidscertificering

“Behoud van natuur is cruciaal! Elke nieuwe klant van ons draagt bij aan extra behoud van de natuur. Het voelt goed om op deze manier letterlijk iets terug te doen voor de wereld”

GLAMPINGS

Te gekke glamorous camping bestemmingen ontdekken en delen met de wereld. Dat is wat Glampings het liefst doet. Ons team is altijd op zoek naar onvergetelijke overnachtingen, bijzondere locaties en inspirerende hosts. Op Glampings ontdek je het grootste aanbod van glamping accommodaties in Europa. Met meer dan 750+ bijzondere slaapplekken is Glampings het grootste online platform in de Benelux gericht op luxe kamperen. Kies bijvoorbeeld voor een avontuurlijke boomhut midden in de natuur of een luxe lodgetent met met prachtig uitzicht. De combinatie glamping en natuur gaan hand in hand en we zien hierdoor ook steeds meer unieke glamping projecten die de gast laten kennismaken met het echte buitenleven. Van prachtige eco-lodges in de jungle van Costa Rica tot avontuurlijke safaritenten op de Veluwe in Nederland.. Sven Schuurmans, de drijvende kracht achter Glampings: “ik heb altijd een voorliefde gehad voor de prachtige natuur van Costa Rica, dit is mijn kans om een klein steentje bij te dragen bij het behoud van deze unieke natuur. Adopteereenregenwoud.nl is in mijn ogen een hele mooie stichting waarbij ik het grootste vertrouwen heb in de mensen achter de organisatie.”

ILGE Subscription Management

beheert zakelijke bibliotheekcollecties en abonnementen. Professionals lezen hun kranten, tijdschriften, vakbladen en losse artikelen zowel op papier als online. Wij zorgen ervoor dat deze informatie snel, overzichtelijk en veilig voor alle medewerkers van bibliotheken, scholen, zorginstellingen en de overheid toegankelijk is. Zo houden wij Nederland en België al 38 jaar up-to-date. ILGE’s duurzaamheidsdoelstellingen liggen verankerd in ons ISO9001 kwaliteitsmanagementsysteem. Het behoud van regenwoud is een van onze doelen. Namens onze klanten kopen wij daarom stukjes regenwoud aan.

MOOI kliniek

MOOI kliniek is een kliniek voor plastische chirurgie in Maastricht. Binnen de MOOI kliniek staan we voor het leveren van kwalitatief hoogstaande zorg, waarbij we onze patiënten niet alleen mooier, maar ook gelukkiger en gezonder maken. Dit is de visie van de MOOI kliniek, welke ook perfect aansluit bij de visie van de MOOI foundation. Van elke invasieve behandeling die we verrichten in de MOOI kliniek, doneert MOOI kliniek een bedrag aan de MOOI foundation. De MOOI foundation is ontstaan uit de wens om acties te ondersteunen in lijn met dingen waar wij een warm hart naar uitdragen: ++energie, het klimaat en een “need” in reconstructieve chirurgie wanneer dit niet binnen handbereik ligt. Vanuit onze branche zien we vaak genoeg de wens om jezelf iets te gunnen/gelukkiger te maken. We leven in een omgeving waar dat ook een mogelijkheid is, maar niet voor iedereen. Als je een beetje om je heen kijkt zie je dat uiteindelijk niets vanzelfsprekend is. En dat geldt zeker als gaat om zoiets belangrijks als het klimaat. Hier zullen we actief op moeten inzetten en dat doen we dan ook graag d.m.v. MOOIe initiatieven zoals adopteerregenwoud.nl te steunen

Nederland C02 Neutraal

Stichting Nederland CO2 Neutraal heeft als doel bedrijven en organisaties te stimuleren en te ondersteunen om toe te groeien naar een klimaatneutrale onderneming. “Het leukste CO2 reductie initiatief van Nederland” dát is onze slogan! De enige manier om er voor te zorgen dat bedrijven ook echt aan de slag gaan met CO2 reductie is om het leuk te maken. Inspiratie en energie zijn twee woorden die passen bij ons initiatief. Ons doel is om de deelnemers aan ons initiatief naar huis te laten gaan met een enorme bak aan energie en inspiratie om met CO2 reductie aan de slag te gaan.”

Plantenbox

Plantenbox is een initiatief van Joost en Freek Jansen de trotse eigenaren van Plantanious.
De natuur in Costa Rica, educatie en lokale betrokkenheid spreekt ons enorm aan in Adopteer Regenwoud. Ook wij werken samen met de natuur.

De Plantenbox is een echt groen cadeau voor consumenten en bedrijven.
Er zijn verschillende thema’s beschikbaar, voor iedere gelegenheid is er wel een idee.

De Plantenbox is groen, verrassend en custommade te bestellen.
Een deel van onze planten worden ook gekweekt in Costa Rica.
Van iedere verkochte Plantenbox  doneren wij een bedrag waarmee het tropisch regenwoud kan worden beschermd.
Omgerekend is dit een stukje regenwoud ter grootte van de 30 cm2 gelijk aan oppervlakte van de bovenkant van de box!
Zo kunnen ook wij bijdragen om de jaguar te verwelkomen in een veilig leefgebied!

Ten Brinke Interieurbeplanting

Ten Brinke Interieurbeplanting levert en onderhoudt interieurbeplanting bij bedrijven door heel Nederland. Met het optimaliseren van het leefklimaat in gebouwen, waardoor mensen zich prettiger voelen en beter functioneren als groene missie. Welke dienst zij ook leveren, kwaliteit en duurzaamheid is hét handelsmerk. Altijd meedenkend met het vraagstuk van de klant, waarbij niks onmogelijk is. Daarnaast is het bedrijf innovatief op het gebied van productontwikkeling en MVO. Ten Brinke Interieurbeplanting staat bekend om haar creativiteit en moderne insteek van projectbeplanting zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Inspelend op de nieuwste groen trends. Waarom investeren in kantoorbeplanting? Uit onderzoeken van o.a. NASA, Universiteit Wageningen en CBRA blijkt dat planten op kantoor de lucht zuiveren en concentraties CO2 verminderen. Hierdoor ontstaat een frisse en gezonde werkomgeving. Ook heeft uitzicht op groen een stress-reducerende werking en verbetert groen het concentratievermogen.

TUI CARE FOUNDATION

Samenwerkingen en projecten ondersteunen die betere mogelijkheden bieden voor jongeren en bijdragen aan de ontwikkeling van vakantiebestemmingen. Dat is waar het bij TUI Care Foundation om draait. De corporate foundation richt zich op de positieve effecten van het toerisme en bouwt zo aan blijvende vooruitgang. De stichting doet dat door vakantiegangers te verbinden aan projecten op vakantiebestemmingen. Door hen kennis te laten maken met lokale projecten, geeft TUI Care Foundation het onderwijs, het welzijn van kinderen en jongeren, de bescherming van natuur en milieu een boost. Zo vergroten we de positieve impact van de toerismesector voor mensen op bestemmingen wereldwijd. TUI Care Foundation werkt internationaal, maar handelt lokaal. We werken daarom samen met lokale en internationale organisaties, zodat we op een zinvolle manier blijvende impact hebben. De TUI Care Foundation is opgericht door TUI, een van de grootste toeristische ondernemingen ter wereld, en is gevestigd in Nederland.

Wildlands

Het kan: een wereldexpeditie maken in één dag. In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen. In WILDLANDS hebben we hart voor dieren en natuur. Duurzaamheid zit in onze genen en de natuur zelf is onze inspiratiebron. Zo hebben wij onder andere Costa Rica bezocht voor inspiratie voor Rimbula, de grootste tropische kas van Europa. In Rimbula laten wij onze gasten in Nederland kennis maken met het tropisch regenwoud en haar bewoners. Wij vinden heel belangrijk dat onze avontuurlijke, onvergetelijk, verrijkende wilde wereld wordt behouden! Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Adopteer Regenwoud om het tropisch regenwoud in Costa Rica te behouden.

ARATINGA TOURS

Aratinga Tours is een reisorganisatie in Costa Rica gerund door enthousiaste natuurliefhebbers die zich specialiseren in het aanbieden van exclusieve vogel-, natuur- en natuurfotografiereizen langs de mooiste natuurgebieden van het land. Costa Rica heeft een ongekende biodiversiteit (meer dan: 900 vogelsoorten, 240 zoogdiersoorten, 220 reptielensoorten, 175 amfibieënsoorten en 12.000 plantensoorten). De druk op deze unieke fauna en flora wordt dagelijks groter en daarom heeft Aratinga Tours besloten Adopteer Regenwoud te steunen door voor elke deelnemer aan een groepsreis 10 euro te doneren voor de aankoop van regenwoud.

CUBE Homes

ontwerpt en bouwt hoogwaardige woningen volledig van hout. Waarbij duurzaamheid voorop staat zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Om het hout dat wij gebruiken voor het bouwen van onze woningen te compenseren zijn wij opzoek gegaan naar mogelijkheden iets terug te doen. Via adopteerregenwoud.nl hebben we hier een perfecte partner gevonden. Voor elke woning die wij bouwen adopteren we een stukje regenwoud.

DEWIT® GEREEDSCHAPPENFABRIEK

DeWit® is een familiebedrijf dat sedert 5 generaties gesmeed gereedschap produceert. Tegenwoordig een modern metaalbewerkingsbedrijf, in 1898 door Willem de Wit begonnen als dorpssmid in het Groningse dorp Kornhorn.

ENGEL WINKELCAFÉ

Engel Winkelcafé is een sfeervol café en winkel in één, gelegen in hartje Zwolle. Hier vind je unieke producten, allen met een goede achtergrond. Fairtrade, gerecycled of handgemaakt door bijvoorbeeld mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In het café geniet je van (h)eerlijke ontbijt- en of lunchgerechten, bestaande uit veelal biologische en lokale producten uit het seizoen. Alles met aandacht voor mens, dier en milieu. Een logische vervolgstap is het steunen van Adopteer Regenwoud met een deel van de winkelomzet.

GoHashtag

Stel je voor: een online marketingbureau dat niet alleen gedreven is om andere bedrijven te helpen groeien, maar ook een positieve impact wil hebben op onze planeet. Bij GoHashtag geloven we in het belang van duurzaamheid en het teruggeven aan de wereld die ons zoveel heeft gegeven.

 

We weten als geen ander dat online marketing vaak draait om het stimuleren van groei van bedrijven en vaak inherent hier aan consumptie. Dit is niet altijd ten gunste van de planeet en daarom hebben we besloten om vanuit het bureau een extra stap te zetten en het regenwoud te adopteren. Met dit initiatief willen we iets waardevols teruggeven aan de natuurlijke wereld die ons inspireert.

 

Dus, terwijl wij andere bedrijven helpen groeien, doen we ook ons best om de wereld te laten groeien. Samen met ons bureau kun je niet alleen rekenen op effectieve marketingoplossingen, maar ook op het gevoel dat je deel uitmaakt van een beweging die de wereld een stukje mooier maakt. Op onze website willen we ons aandeel ook dan visueel laten zien groeien, zodat andere bedrijven hierdoor getriggerd raken.

LA TORTUGA FELIZ

Een begrip in Costa Rica, deze stichting is al bijna tien jaar actief in het beschermen van reuze schildpadden met behulp van vrijwilligers in Costa Rica. Het bestuur van Adopteer Regenwoud en van La Tortuga Feliz steunen elkaar al jaren in allerlei facetten. We delen bijvoorbeeld onze ervaring in Costa Rica, helpen elkaar met het onderhouden van de websites en gebruiken elkaars netwerk met verschillende activiteiten. Ben jij op zoek naar een bijzondere ervaring in Costa Rica? Kijk dan naar de mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen bij La Tortuga Feliz!

NATURE IN STOCK

“Nature in Stock is een fotobureau voor natuurfotografie. We vertegenwoordigen het werk van rond de 250 binnen- en buitenlandse fotografen. Natuurbehoud staat hoog in ons vaandel en we zien het als onze verantwoordelijkheid om stichtingen en organisaties die zich hiermee bezighouden zoveel mogelijk te steunen in hun missie. Dit doen wij onder meer door het geven van kortingen en door middel van sponsoring. Nature in Stock steunt Adopteer Regenwoud door 10% van opbrengsten uit printverkopen te doneren aan de stichting.”

Nieuwkoop Europe

Nieuwkoop Europe is een internationaal toonaangevend bedrijf in de markt voor interieurbeplanting en de aanverwante supply chain. Ons uitgebreide aanbod planten en plantenbakken vinden hun weg naar veelal zakelijke projecten via interieurbeplanters, architecten, exporteurs, bloemisten, webshops en andere groene wederverkopers. Met onze inkoop- en verkoopactiviteiten zijn wij wereldwijd actief in meer dan veertig verschillende landen.

SUNFORCE

Sunforce biedt totaaloplossingen voor schone energie bij zowel particulieren als bedrijven. Ecologisch, economisch en volledig afgestemd op het budget en situatie. Als u kiest voor een Sunforce zonnestroom installatie zorgt u niet alleen voor duurzaamheid op uw eigen dak, maar ook voor duurzaamheid in de gehele keten. Sunforce compenseert een deel van de CO2 uitstoot die vrijkomt bij de productie en transport van zonnepanelen. Door onze samenwerking met Adopteer Regenwoud wordt per geplaatste vierkante meter zonnepaneel een vierkante meter regenwoud in Costa Rica beschermd. Zo houden we samen de wereld groener!

The footprint challenge

We weten allemaal dat er maar één Aarde is, maar we leven in Nederland alsof we er drie hebben. In sommige delen van de wereld leven we zelfs alsof we vijf Aardes hebben! Onze ecologische voetafdruk is momenteel zo groot dat de Aarde het niet bij kan houden… Om deze ecologische crisis aan te pakken, hebben we er een challenge van gemaakt waarin iedereen actie kan nemen voor een groene en duurzame toekomst. The Footprint Challenge helpt organisaties te verduurzamen van binnenuit, via de medewerkers. Tijdens ons 40-daagse programma dagen we medewerkers uit om hun voetafdruk te verkleinen én hun handafdruk te vergroten. Zo ontwikkelen ze nieuwe duurzame gewoonten en worden ze meer betrokken bij duurzaamheid, thuis en op het werk.

VSEE Search Marketing

VSEE is een eigenzinnig, hands-on online marketing bureau dat gelooft in kennisdeling. Ze nemen initiatief, begrijpen het heden en zijn klaar voor de toekomst in een voortdurende beweging van zoeken, ontdekken en vinden. Een ambitieus team dat altijd bezig blijft zichzelf te ontwikkelen om de beste oplossingen te kunnen garanderen en uit te leggen waarom dit zo is.

YouBeDo

YouBeDo is een online boekwinkel, waarbij je bij elk boek tot 12 procent van het aankoopbedrag doneert aan een goed doel of project naar keuze. Daarnaast brengt YouBeDo bij elke bestelling FAIRzendkosten in rekening, vanuit de overtuiging dat ‘gratis verzending’ niet bestaat. Een vast deel van deze opbrengsten gaat naar adopteerregenwoud.nl. Klanten kunnen er via een FAIRdeal-lidmaatschap voor kiezen om voor een vast bedrag per jaar een onbeperkt aantal zendingen te doen. Meer informatie vind je op www.youbedo.com/fairdeal

Bromelia Specialist

Bij Bromelia Specialist leven we tussen de Bromelia’s. Onze ervaren kwekers, gedreven orderverwerkers en enthousiaste verkopers doen er alles aan om de wereld enthousiast te maken voor deze fascinerende bloeiende tropische kamerplant. Als marktleider zijn wij gespecialiseerd in veredeling, productie, productontwikkeling en assemblage tot hoogwaardige consumentenklare artikelen. Samen met onze partner dienstverleners of direct sourcing partijen leveren wij dagvers het gehele Bromelia assortiment aan tuincentra, doe-het-zelfzaken, supermarkten en groothandel in heel Europa. Bromelia’s komen overal in de tropische regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika voor, wel meer dan 3000 soorten. Als partner van Adopteer Regenwoud beschermen we het Regenwoud in Costa Rica en hiermee de tropische roots van Bromelia’s.

De Agile Testers

De Agile Testers is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het testen van software voor onze klanten. Dat doen wij door heel Nederland en België. Wij proberen naast software ook de wereld een beetje beter te maken en stimuleren onze medewerkers om te kiezen voor een meer groene wijze van mobiliteit. Hierbij doneren wij maandelijks aan Adopteer Regenwoud.

Dierenpark Amersfoort Wildlife Fund

Wist je dat er meer dan 35.000 diersoorten op de ‘rode lijst’ van bedreigde diersoorten staan? Tijd om in actie te komen! Sinds 2003 zet het DierenPark Amersfoort Wildlife Fund zich in voor de bescherming van bedreigde dieren en hun leefomgeving. Onze missie:

“De stichting DierenPark Amersfoort Wildlife Fund heeft als doel het beschermen van de natuur en in het bijzonder bedreigde diersoorten”.

Florabora

Al dertig jaar is Florabora een specialist in interieurbeplanting en bieden zij plantoplossingen aan bedrijven aangepast aan hun behoeften. Florabora installeert en onderhoud meerjarige groene ruimtes in professionele ruimtes (patio’s, kantoren, hallen, terrassen, enz.). Ze zijn ook gespecialiseerd in kortstondige plantendecoratie voor evenementen (beurzen, conferenties, shoots, inhuldigingen, enz.). Florabora’s kas en kwekerij stellen haar in staat om alle exotische en mediterrane onderwerpen die beschikbaar zijn voor verkoop aan particulieren op te slaan, te acclimatiseren en te onderhouden. In 2021 heeft Florabora zich uitgebreid met online verkoop via haar eigen merk voor particulieren op het hele vasteland van Frankrijk: Florabora Home. Florabora bied verschillende soorten plantoplossingen aan die ze in haar ateliers ontwerpen; Van de groene muur gemaakt van gestabiliseerde planten tot de groene scheidingswand om sociale afstand in het bedrijfsleven te garanderen, verschillende soorten natuurlijke of kunstmatige planten, designpotten of zelfs groene ophangingen en plafonds, ze maken ontwerpen volgens de wensen van onze klanten. Door een plantomgeving op de werkplek aan te bieden, is het mogelijk om een ​​verantwoordelijke inzet te bekrachtigen die de natuur respecteert.​

Hoogendoorn Projectbeplanting

Hoogendoorn Projectbeplanting ontwerpt, levert en onderhoudt interieurbeplanting en groene wanden voor kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen, overheidsinstellingen en hotels. We creëren een moderne, trendy of chique groenbeleving en een gezond binnenklimaat met tropische planten die veelal op duurzame wijze in Costa Rica worden gekweekt. In Nederland worden deze planten opgekweekt op hydrocultuur en komen ze uiteindelijk bij onze klanten terecht. Wij vinden het belangrijk de cirkel rond te maken door regenwoud te adopteren en op deze manier iets terug te geven.

LaarX

LaarX is een studievereniging, gebonden aan Hogeschool Van Hall Larenstein, die verdieping en een educatieve bijdrage levert aan studenten en geïnteresseerden in het vakgebied van Bos- en Natuurbeheer. De pijlers van LaarX zijn duurzaamheid teweegbrengen, zorg voor het landgoed, en de kwaliteit en werking van de studievereniging op peil houden.
Adopteer Regenwoud sluit aan bij de pijlers van de studievereniging. Sommige bestuursleden hebben met eigen ogen gezien wat deze stichting allemaal voor elkaar krijgt. Daarom is het standaard bedankje voor gastsprekers bij LaarX nu 2 m2 regenwoud. Zo draagt LaarX ook bij aan de bescherming van het regenwoud in Costa Rica.

Naturescanner.nl

Dé inspiratiebron voor natuurreizigers. Jaarlijks bezoeken ca. 3.000.000 mensen de website voor vakantietips. Naast een dagelijkse portie tips op social media en een wekelijkse nieuwsbrief, vind je op de website alle informatie over mooie natuurgebieden dicht bij huis en ver weg.

Met het wAARDEvolle reizen project toont de organisatie per bestemming goede initiatieven. Zo kom je te weten hoe jij tijdens je vakantie bij kan dragen aan natuurbehoud, bescherming van dieren en projecten die ten goede komen aan de lokale gemeenschap. Op die manier inspireert Naturescanner niet alleen om de mooiste plekjes in de natuur te verkennen, maar helpt reizigers ook om iets bij te dragen, zodat reizen ten goede komt aan mens en natuur.

Naturescanner krijgt inkomsten via adverteerders en draagt jaarlijks een deel van haar winst af aan goede doelen voor natuurbehoud en dierenbescherming.

P2 OBJEKT GRÜN

P2 Objekt Grün is een in Berlijn gevestigd bedrijf voor interieurvergroening. Wij creëren en onderhouden woonruimtes en werkomgevingen. Wij ontwerpen, dat wil zeggen: we creëren nieuw groen, vullen bestaand aan en ontwikkelen nieuwe groenconcepten. We leveren geen groen zonder na te denken over hoe we het kunnen onderhouden. Wij adviseren en bieden uiteraard de doorlopende verzorging van de planten. Wat ons bovenal motiveert, is het leven.

We creëren leefruimtes die het waard zijn om in te leven en proberen het leven zo goed mogelijk te beschermen en te bevorderen door middel van duurzame acties. Een goed voorbeeld hiervan is de ondersteuning van Adopteer Regenwoud.

Sweatcoin

Sweatcoin is een wereldwijd gezondheidsplatform dat de dagelijkse stappen van gebruikers omzet in sweatcoins, een digitale munt die kan worden gebruikt om producten van toonaangevende merken te kopen, te doneren aan goede doelen of (binnenkort te lanceren) in te wisselen voor crypto valuta. Sweatcoins missie is om een gezondere planeet te inspireren door de waarde van beweging te ontsluiten en te werken aan een meer verantwoordelijke, rechtvaardige planeet.

Trees for All

Trees for All is een Nederlandse non-profitorganisatie die zich al meer dan 20 jaar inzet voor een bosrijke wereld. De stichting plant bomen in Nederland en het buitenland en maakt mensen bewust van het belang van bomen. Dankzij de donaties die Trees for All ontvangt, worden wereldwijd nieuwe bossen geplant en bestaande bossen hersteld met positieve impact op klimaat, biodiversiteit en leefomstandigheden. Zo investeert Trees for All in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

Trees voor All is een CBF-erkend goed doel. Het CBF houdt toezicht op erkende goede doelen en toetst of Trees for All aan strenge kwaliteitseisen voldoet. Zo ben je als donateur ervan verzekerd dat de donatie bijdraagt aan een betere wereld. Daarnaast is Trees for All een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Wijs fysiotherapie en Gym

Wij zijn Wijs, een fysiopraktijk en sportschool gelegen in Amsterdam West. Ons doel is: mensen een beter bewustzijn geven over hun lichaam. Zodat zij vervolgens verantwoorde keuzes kunnen maken voor zowel lichaam als geest. Onze manier: het aanbieden van persoonlijke behandelingen, 1 op 1 training, small group training en het verzorgen van voedingsadvies.

Onze maatschappelijke impact staat centraal in het werk wat we doen. Daarom vinden we het belangrijk dat niet enkel onze cliënten hier profijt van hebben. Adopteerregenwoud is de perfecte match. Van iedere behandeling doneren wij een vast bedrag aan het regenwoud. Met groen als hoofdkleur, en onze trainingsruimte en behandelkamers die vol planten staan kan het niet mis gaan.