Geef regenwoud als kerstpakket

Een cadeau voor een ander, en voor de aarde: een groenere toekomst.
Geef een stukje regenwoud cadeau, al vanaf €2,50 voor 1 m²

Image-description
€2,50 per 1 m2

Duurzaam kerstpakket dat impact maakt?

Ben je op zoek naar een duurzaam kerstpakket of een aanvulling op je kerstpakket dat echt impact maakt? Geef dan een stukje regenwoud cadeau! De ontvanger krijgt een mooi, persoonlijk digitaal certificaat met naam (eventueel logo van jouw bedrijf), datum en informatie over de adoptie. Met slechts €2,50 kunnen wij een vierkante meter regenwoud jarenlang beschermen. Kies daarom dit jaar een origineel kerstpakket voor jouw bedrijf of zakelijke relatie.

Heeft u interesse voor dit duurzame kerstgeschenk? Vul dan hier uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook gewoon even bellen.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil een stukje regenwoud cadeau doen

Wij gaan zorgvuldig om je persoonsgegevens. Zie onze Privacy Verklaring

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Image-description

Een cadeautje voor onze planeet

Een flesje fairtrade wijn of cadeaubon hebben we allemaal wel gegeven en gekregen. Wie een geschenk met betekenis wil geven, zit bij ons goed. Met een stukje regenwoud adopteren, doe je niet alleen je relaties iets cadeau, maar ook het milieu.

Image-description

Martín Neuteboom CEO van VSEE

Vorig jaar bedacht ik mij voor het eerst dat ik eens wat anders cadeau wilde doen voor mijn zakenrelaties. Ik was het namelijk beu om elk jaar maar weer iets cadeau te doen wat vervolgens in de prullenbak beland. Ik vind dit persoonlijk een prachtig origineel en uniek cadeau.. En elke keer als ik bij mijn relaties op kantoor kom zie ik het prachtige certificaat met het logo van mijn bedrijf erop hangen. Geweldig toch! Een win-win situatie voor naamsbekendheid van mijn bedrijf en voor het regenwoud in Costa Rica!