Regenwoud als relatiegeschenk

Een origineel en duurzaam geschenk, waar ook onze planeet wat aan heeft!
Ontdek hoe je een groenere toekomst cadeau doet aan relaties of werknemers.

Een groen geschenk

Op zoek naar een origineel en betekenisvol cadeau voor werknemers of relaties? Een stukje regenwoud is dat zeker. We kunnen voor ieder relatiegeschenk een persoonlijk digitaal certificaat maken en bieden ook maatwerk voor bijzondere cadeaus.

Image-description

Een cadeautje voor onze planeet

Een flesje fairtrade wijn of cadeaubon hebben we allemaal wel gegeven en gekregen. Wie een geschenk met betekenis wil geven, zit bij ons goed. Met een stukje regenwoud adopteren, doe je niet alleen je relaties iets cadeau, maar ook het milieu.

Image-description

Martín Neuteboom CEO van VSEE

Vorig jaar bedacht ik mij voor het eerst dat ik eens wat anders cadeau wilde doen voor mijn zakenrelaties. Ik was het namelijk beu om elk jaar maar weer iets cadeau te doen wat vervolgens in de prullenbak beland. Ik vind dit persoonlijk een prachtig origineel en uniek cadeau.. En elke keer als ik bij mijn relaties op kantoor kom zie ik het prachtige certificaat met het logo van mijn bedrijf erop hangen. Geweldig toch! Een win-win situatie voor naamsbekendheid van mijn bedrijf en voor het regenwoud in Costa Rica!

Doe ook mee


  • Ik wil een stukje regenwoud cadeau doen

  • Wij gaan zorgvuldig om je persoonsgegevens. Zie onze Privacy Verklaring

Partner worden?

Bekijk hier de mogelijkheden om de stichting structureel te ondersteunen.