Regenwoud als relatiegeschenk

Een origineel en duurzaam geschenk, waar ook onze planeet wat aan heeft!
Ontdek hoe je een groenere toekomst cadeau doet aan relaties of werknemers.

Een groen geschenk

Op zoek naar een origineel en betekenisvol cadeau voor werknemers of relaties? Een stukje regenwoud is dat zeker. We kunnen voor ieder relatiegeschenk een persoonlijk digitaal certificaat maken en bieden ook maatwerk voor bijzondere cadeaus.

Image-description

Een cadeautje voor onze planeet

Een flesje fairtrade wijn of cadeaubon hebben we allemaal wel gegeven en gekregen. Wie een geschenk met betekenis wil geven, zit bij ons goed. Met een stukje regenwoud adopteren, doe je niet alleen je relaties iets cadeau, maar ook het milieu.

Je geeft al een stukje regenwoud vanaf €2,50 per vierkante meter.

Image-description

Martín Neuteboom CEO van VSEE

Vorig jaar bedacht ik mij voor het eerst dat ik eens wat anders cadeau wilde doen voor mijn zakenrelaties. Ik was het namelijk beu om elk jaar maar weer iets cadeau te doen wat vervolgens in de prullenbak beland. Ik vind dit persoonlijk een prachtig origineel en uniek cadeau.. En elke keer als ik bij mijn relaties op kantoor kom zie ik het prachtige certificaat met het logo van mijn bedrijf erop hangen. Geweldig toch! Een win-win situatie voor naamsbekendheid van mijn bedrijf en voor het regenwoud in Costa Rica!

Doe ook mee
Image-description

Sven Schuurmans oprichter Glampings

Door mijn werk en uit eigen interesse in reizen heb ik al heel wat mooie plekken mogen bezoeken (waaronder Costa Rica) en kan ik wel zeggen dat ik graag de natuur in ga met de fiets of middels een wandeling. Echter meer en meer realiseer ik me dat we deze prachtige natuur moeten zien te beschermen. Ik wilde meer doen dan alleen een donatie.

Het eerste contact met Martin kwam bij mij zeer goed over en ik had gelijk een goed gevoel bij de organisatie. Bij heel veel organisaties heb ik het idee dat er een groot deel van de donatie verdwijnt aan zaken die alleen indirect ten goede komen van het doel. Bij deze stichting had ik dat gevoel totaal niet. Hier zitten mensen achter die echt hart hebben voor de doelstellingen van de organisatie door zich al jaren voor meer dan 100% in te zetten voor de bescherming van de natuur. Het is ook prettig dat de lijntjes kort zijn en je makkelijk contact hebt met het team.

Doe ook mee
Image-description

Daniël van der Flier en Pim Klinkenberg, Duurzaamheidscertificering

Een wederzijdse relatie koppelde ons aan elkaar omdat bij ons beiden duurzaamheid in de kern van de organisatie zit. Er was meteen een klik. We zagen de passie en vonden de benaderbaarheid van deze kleine maar professionele organisatie erg aangenaam. Ze hadden duidelijke antwoorden op onze vragen. Met name op de kritische vraag of hun werk echt een aantoonbaar duurzaam resultaat neerzet. Het gaat immers toch om een gebied aan de andere kant van de wereld. We worden actief betrokken en zien dat de donaties goed terechtkomen bij de projecten en daar een verschil maken.

Teller: Op dit moment beschermen we samen met Adopteer Regenwoud ca 1.000 m2 regenwoud in Costa Rica."*" geeft vereiste velden aan

Ik wil een stukje regenwoud cadeau doen

Wij gaan zorgvuldig om je persoonsgegevens. Zie onze Privacy Verklaring

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Na het invullen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op

Partner worden?

Bekijk hier de mogelijkheden om de stichting structureel te ondersteunen.