Geef een stukje regenwoud als kraamcadeau

Een cadeau voor een ander, en voor de aarde: een groenere toekomst.
Geef een stukje regenwoud als kraamcadeau, al vanaf €2,50 voor 1 m²

Image-description
€ 2,50 per 1 m2

Een duurzaam kraamcadeau geven

Een duurzaam kraamcadeau geven dat echt impact maakt? Bescherm het regenwoud! Kies in het onderstaande formulier hoeveel vierkante meters je cadeau wilt doen, en hoe je het aan wilt bieden. Voor de gelukkige ontvanger maken we een mooi digitaal certificaat met naam, datum en alle informatie over de regenwoud adoptie. Voor elke €2,50 kunnen we een vierkante meter regenwoud jarenlang beschermen.

Wat geef je als kraamcadeau:

Je biedt het regenwoud in Costa Rica bescherming en een toekomst.

De ontvanger van je cadeau krijgt:

 • Persoonlijk certificaat
 • Persoonlijk berichtje van de verzender
 • Toegang tot het reservaat (exclusief voor donateurs en partners)
Mieren in het reservaat van Adopteer Regenwoud

Langdurige bescherming

Voor iedere € 2,50 kunnen we in Costa Rica 1 m² regenwoud aankopen en jarenlange bescherming garanderen.

 • Geef een stukje regenwoud cadeau

 • Betaal veilig

  U betaalt veilig en makkelijk via:

  • Image-description
  • Image-description
  • Image-description
  • Image-description
  • Image-description
  • Image-description
 • De ontvanger van het cadeau

  Vul hier de gegevens in van de ontvanger van het cadeau zodat wij het digitale certificaat kunnen verzenden. Dit certificaat versturen wij direct na betaling. Voeg eventueel een kleine boodschap toe, deze wordt in onze e-mail naar de gelukkige opgenomen. Mocht u het cadeau zelf willen geven of op een later tijdstip overhandigen, vul dan uw eigen e-mail in.

  Geeft u het cadeau liever zelf? Vul dan uw eigen e-mail adres in.
 • DD dash MM dash JJJJ
 • Mijn gegevens

 • Geboortedatum:

 • Wij gaan zorgvuldig om je persoonsgegevens. Zie onze Privacy Verklaring

  Tip: Controleer je SPAM folder als je geen mail ontvangt!

Geef een stukje regenwoud als kraamcadeau

Bij de geboorte van een nieuw leven past een geschenk dat de kostbaarheid van onze planeet en haar biodiversiteit weerspiegelt. Door een stukje regenwoud cadeau te geven, eer je niet alleen de vreugdevolle komst van een nieuw familielid, maar draag je ook bij aan het behoud van een van ’s werelds meest vitale ecosystemen. Stel je de vreugde van de ouders voor wanneer ze een certificaat ontvangen dat hun pas verworven stukje regenwoud bevestigt. Dit cadeau symboliseert niet alleen de groei van hun gezin, maar ook hun toewijding om de natuurlijke wonderen van onze planeet te beschermen voor toekomstige generaties.

Waarom een stuk regenwoud als kraamcadeau?

Waarom zou je kiezen voor een stukje regenwoud als kraamcadeau? De redenen zijn overtuigend en inspirerend. Ten eerste is het een cadeau van buitengewone originaliteit. In plaats van traditionele geschenken, geef je iets dat blijvende impact heeft.
Bovendien is een stukje regenwoud een cadeau voor de toekomst. Het groeit mee met het nieuwe leven dat zojuist begonnen is. Terwijl de baby opgroeit, groeit ook het regenwoud mee, en het symboliseert de hoop op een mooie, groene toekomst voor hen. Dit cadeau is niet alleen duurzaam voor de planeet, maar ook voor de ontvanger. In plaats van een tijdelijk plezier, schenkt het regenwoud blijvende vreugde en betekenis. Het is een investering in het behoud van onze aarde en in de waarde van een langdurige connectie met de natuur.

Wat geef je met een stuk regenwoud als geboortecadeau?

Een stukje regenwoud als geboortecadeau betekent meer dan een gewoon geschenk. Het is een symbolische daad van liefde voor de natuur en de toekomst. Wanneer je een stukje regenwoud adopteert, draag je bij aan het behoud van dit kostbare ecosysteem. Als blijk van waardering ontvangt de ontvanger een gepersonaliseerd certificaat met de naam van de baby. Dit certificaat is een tastbare herinnering aan de betrokkenheid bij het beschermen van de natuur, en het symboliseert een groenere toekomst voor de nieuwe generatie.

Het beschermen van het regenwoud in Costa Rica is erg belangrijk

Het ondersteunen van het behoud van het regenwoud in Costa Rica is van vitaal belang om verschillende redenen, met biodiversiteit als een cruciaal aspect. Dit prachtige gebied herbergt een ongekende verscheidenheid aan planten en dieren, waarvan vele nergens anders ter wereld voorkomen. Door het regenwoud te beschermen, behouden we niet alleen zeldzame en bedreigde soorten, maar behouden we ook de ecologische balans die essentieel is voor onze planeet. Het regenwoud speelt een sleutelrol in het stabiliseren van het klimaat, het reinigen van de lucht die we inademen en het behoud van de bronnen van schoon water. Bij Adopteer Regenwoud doen we onze uiterste best om dit te behouden. Iemand verrassen die niet net ouder is geworden? Ook dan kun je een stukje regenwoud cadeau geven.

Regenwoud als kraamcadeau geven

Overtuigd om een stuk regenwoud als kraamcadeau te geven? Mooi! Je geeft een mens en de natuur een gift. Het bestellen is makkelijk! Vul bovenstaand formulier in, dan komt de rest vanzelf.